Σε κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα επιστρέφει το Fifth Gear, με τη νέα σεζόν να είναι γεμάτη από θέματα που αφορούν πραγματικά τα αυτοκίνητα. Στο παρακάτω video παίρνουμε μια ιδέα το τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο θα προβληθεί στις 6 Σεπτεμβρίου από το Discovery – το κανάλι που θα φιλοξενεί την εκπομπή.

Μαζί με τον Tiff Needell θα είναι ο Jason Plato, η Vicki Butler-Henderson και ο Jonny Smith. Σε αυτούς, όμως, προστίθενται ο Jimmy De Ville, ένας μηχανολόγος μηχανικός που θα έχει ένα κομμάτι το οποίο θα αφορά τις βελτιώσεις.

Ακόμα, στην ομάδα των παρουσιαστών θα είναι ο πρώην οδηγός της Formula 1, Karun Chandhok, καθώς και ο υπερ-πρωταθλητής και θρύλος του snooker Ronnie O’Sullivan, ο οποίος είναι αγνός petrolhead.

Μερικά από τα αυτοκίνητα που θα δούμε είναι η Alfa Romeo Guilia Quadrifoglio, το Audi S5 Coupe, η Bentley Continental GT, η BMW M2, το Ford Fiesta ST, το Honda Civic Type R, το Seat Cupra R, η Mercedes-AMG C63 S, η Alpine A110, η Porsche 718 Cayman, το Range Rover Sport SVR, και τέλος το Nissan Leaf και το Hyundai Nexo.