Η Porsche Macan αποκτά 2,0-λιτρο κινητήρα 245 ίππων

Σχετικά άρθρα

Η Porsche ανακοίνωσε πως η ανανεωμένη Macan προσφέρεται πλέον στην Ευρώπη και με έναν 2,0-λίτρο turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 245 ίππων με 370 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο PDK κιβώτιο ταχυτήτων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 6,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 225 χλμ/ώρα, καταναλώνοντας 8,1 λίτρα/100 χλμ.

Το μοντέλο που ανανεώθηκε πρόσφατα διαθέτει νέους προφυλακτήρες, ενώ στον βασικό εξοπλισμό διαθέτει LED φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω. Ανάμεσα στα διαθέσιμα χρώματα συναντάμε το ιδιαίτερο γαλάζιο Miami Blue, όπως επίσης και τα Dolomite Silver Metallic, Crayon και Mamba Green Metallic. Οι ζάντες είναι και αυτές νέας σχεδίασης και προσφέρονται σε διαστάσεις 20″ και 21″.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέο πίνακα οργάνων και νέα κεντρική κονσόλα που φιλοξενεί τη νέα οθόνη αφής 11″. Επίσης υπάρχουν νέοι αεραγωγούς και νέα διακοσμητικά, με την Porsche να προσφέρει και μια εφαρμογή για τα smartphone των οδηγών, ώστε αυτοί να καταγράφουν τις εκτός δρόμου εμπειρίες τους.

Η Porsche Macan μπορεί να εξοπλιστεί με το GT Sport τιμόνι, προερχόμενο από την 911. Φέρει το Sport Response κουμπί αν ο ιδιοκτήτης επιλέξει το Sports Chrono πακέτο. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέο θερμαινόμενο παρμπρίζ και σύστημα ιονιστή, όπως και νέα συστήματα υποστήριξης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του Assist Jam Traffic Jam.

Η ανάρτηση κάνει χρήση αλουμινίου προκειμένου να μειωθεί το βάρος, το σύστημα διεύθυνσης έχει νέες ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν και δυνατότερα φρένα με επικάλυψη βολφραμίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα