Η Aston Martin κατά τη διάρκεια προετοιμασιών της για την είσοδό της στο χρηματιστήριο του Λονδίνου τον περασμένο Οκτώβριο, κυκλοφόρησε ένα ενημερωτικό δελτίο μετοχών 321 σελίδων που απευθυνόταν σε πιθανούς επενδυτές. Μέσα στις σελίδες αυτές η βρετανική εταιρία αποκάλυψε πως κάποιος έδωσε το ποσό των 20 εκατ. λιρών (23 εκατ. ευρώ), προκειμένου να αποκτήσει νόμιμα τα εργαλεία και τα σχέδια σχεδίασης της Vanquish.

Το όνομα του αγοραστή δεν έχει γίνει ακόμα επίσημα γνωστό, και αρχικά φημολογούνταν ότι πίσω από την αγορά κρυβόταν η Ares Design ή η Mansory, σε σημερινή του αναφορά το Automotive News αναφέρει ότι τελικά η απόκτηση των σχεδίων και των εργαλείων της Vanquish έγινε από την Morgan. Η βρετανική εταιρία αρνείται ότι βρίσκεται πίσω από το κρυφό αυτό deal, αλλά φαίνεται ότι το νέο sport μοντέλο που ετοιμάζει θα βασίζεται στην Vanquish.

Η Morgan έχει επιβεβαιώσει ότι αυτό τον καιρό εξελίσσει ένα νέο sport coupe μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί στα μέσα του 2020. Κίνηση θα παίρνει από έναν turbo εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 350 ίππων, με το σασί του να είναι από αλουμίνιο και όχι από ξύλο όπως όλα τα σημερινά μοντέλα της μικρής βρετανικής εταιρίας.