Επίσημο: Opel Zafira Life

Σχετικά άρθρα

Μετά την χθεσινοβραδινή διαρροή, η Opel παρουσίασε επίσημα σήμερα το Zafira Life, το νέο της βανάκι που θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση των Βρυξελλών στις 18 του μηνός.

Το Zafira Life βασίζεται στη EMP2 πλατφόρμα της μητρικής της εταιρίας PSA Peugeot-Citroen και είναι η έκδοση των Peugeot Traveller και Citroen SpaceTourer, Υπάρχουν τρεις εκδόσεις του, με μήκος 4,6 μέτρων, 4,95 μέτρων και 5,3 μέτρων και προσφέρεται σε πενταθέσια, επταθέσια ή οκταθέσια διάταξη, με τον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης να φτάνει τα 3.397 λίτρα.

Οι πλαϊνές πόρτες ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα με το σύρσιμο που ποδιού κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός μπορεί να τις ανοίξει με το πάτημα ενός κουμπιού. Εξοπλίζεται με μια σειρά συστημάτων ασφαλείας και τεχνολογιών όπως Lane departure warning, blind spot monitoring, road sign recognition, Coffee Break Alert, Driver Attention Alert, Collision Alert και ενεργό active cruise control. Διαθέτει σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7″, συμβατότητα Apple CarPlay και MirrorLink, βοηθό παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος όπως και σύστημα ανίχνευσης διάσπασης προσοχής του οδηγού.

Αρχικά θα προσφέρεται με δύο κινητήρες πετρελαίου 1.600 και 2.000 κ.εκ απόδοσης 96, 115 και 150, 180 ίππων αντίστοιχα, οι οποία συνδυάζονται με μηχανικά 5 και 6 σχέσεων κιβώτια ταχυτήτων και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων 6 σχέσεων. Το 2021 θα κυκλοφορήσει και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πολύ καλή επίδοση για το Opel Corsa στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το Opel Corsa δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 79 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο...

To Opel Frontera επιστρέφει

Η Opel ανακοίνωσε την επιστροφή του Frontera στη γκάμα της, με το ολοκαίνουργιο SUV να παρουσιάζεται εντός του 2024. Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρία,...
Autoblog.gr