H Tesla καταργεί τα Model S 75D και Model X 75D

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοίνωσε ο Elon Musk μέσω Twitter, από την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, η εταιρία θα σταματήσει να δέχεται παραγγελίες για τις entry-level εκδόσεις των Model S και Model X.

Συγκεκριμένα ο Elon Musk έγραψε πως από την ερχόμενη Δευτέρα τα Model S 75D και Model X 75D θα σταματήσουν να είναι διαθέσιμα προς παραγγελία, καθιστώντας τα Model S και Model X ακόμη ακριβότερα μιας και οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι οι 100D και P100D.

Έτσι η βασική έκδοση του Model S, το Model S 100D θα ξεκινά από τις 94.000 δολάρια, 18.000 δολάρια περισσότερα από όσο κοστίζει στο 75D. Το Model X 100D κοστίζει 97.000 δολάρια, 15.000 περισσότερα από το Model X 75D.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το κατά πόσο η Tesla θα προσφέρει μια μικρότερη μπαταρία από αυτή των 100D στα Model S και Model X.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...