Η T Sportline τοποθετεί carbon και πορτοκαλί δέρματα στο Tesla Model X

Σχετικά άρθρα

O βελτιωτικός οίκος T Sportline παρουσιάζει ένα ακόμη βελτιωμένο Tesla Model X P100D, Πρόκειται για το 7ο από τα 20 Model X που θα κατασκευάσει με το πακέτο T Largo Limited Edition.

Αυτό να περιλαμβάνει ένα φαρδύ bodykit όπου χαρίζει ένα μοναδικό μετασχηματισμό στο ηλεκτρικό SUV, καθώς χάνει την οικογενειακή αύρα του Model Χ, προς όφελος μιας επιθετικής εμφάνισης διατηρώντας ταυτόχρονα την εγγενή οδηγική απόλαυση του Model Χ και την κορυφαία τεχνολογική εμπειρία του.

Το πλάτος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 10 εκατοστά, εξαιτίας των νέων φτερών. Ακόμα, υπάρχει νέο εμπρός splitter και εισαγωγή αέρα, νέα “φτερά” στο πάτωμα του αμαξώματος για καλύτερη αεροδυναμική, νέες ποδιές, πίσω διαχύτης και μια διακριτική αεροτομή, όλα κατασκευασμένα από carbon.

Επιπλέον πατάει σε ζάντες 22 ιντσών, με ελαστικά Pirelli Scorpion Zerο και στο εσωτερικό τα πάντα έχουν ντυθεί με πορτοκαλί και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις, που συνδυάζονται με τα carbon διακοσμητικά. Από carbon είναι κατασκευασμένα και τα καθίσματα, με την εταιρία να τοποθετεί και νέα πατάκια.

Το αυτοκίνητο είναι σε θέση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,1 δευτερόλεπτα, έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και προσφέρει αυτονομία 500 χλμ ανά φόρτιση.

ΠηγήT Sportline

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...