Η Lexus παρουσιάζει το περιορισμένης παραγωγής LC500 Inspiration Series

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Αύγουστο, η Lexus παρουσίασε στο Pebble Beach Concours d’Elegance το LC Inspiration Series concept, το οποίο ήταν βαμμένο σε ένα έντονο κίτρινο χρώμα. Στην έκθεση του Σικάγο, που ανοίγει τις πύλες της σε δέκα ημέρες, η ιαπωνική εταιρία θα δείξει την περιορισμένης παραγωγής τελική έκδοση του συγκεκριμένου concept της.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο κίτρινο Flare Yellow χρώμα και θα βγει σε μόλις 100 μονάδες. Ακόμα υπάρχουν carbon μαρσπιέ, carbon οροφή και σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών. Το κίτρινο χρώμα συνεχίζει και στο εσωτερικό, μιας και συναντάμε κίτρινες Alcantara επενδύσεις στις πόρτες, αλλά και κίτρινες ραφές στο ταμπλό, στη κεντρική κονσόλα και στον πίνακα οργάνων.

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι και κάτω από το καπό του LC500 υπάρχει ο γνωστός ατμοσφαιρικός 5,0-λιτρος V8 κινητήρας και αποδίδει 467 άλογα και 530 Nm ροπής, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός 10-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου εξελιγμένου από την Aisin. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 4,5 δευτ., ενώ υπάρχει και ηλεκτρονική ενίσχυση του ήχου για να ακούγεται καλύτερα στο εσωτερικό.

Τέλος, η τιμή του LC500 Inspiration Series ορίζεται στα 106.210 δολάρια, όταν η βασική τιμή του LC500 ξεκινά από τα 92.300 δολάρια. Η διάθεση των 100 αυτοκινήτων θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Απρίλιο.

Διάβασε ακόμα

Έτσι η Lexus δημιούργησε αυτό το μπλε χρώμα μετά από 15 χρόνια

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...