Η GM προσλαμβάνει 1.000 υπαλλήλους

Σχετικά άρθρα

Η General Motors ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στη πρόσληψη 1.000 νέων υπαλλήλων της, προκειμένου αυτί να κατασκευάζουν τα νέα heavy-duty pickup της στο εργοστάσιο του Flint στο Μίσιγκαν.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε έγινε μόλις 1 ημέρα μετά την απόλυση 4.000 υπαλλήλων της, με την GM να δηλώνει πως θα δώσει προτεραιότητα σε αυτούς, εάν θέλουν να προσληφθούν στο εργοστάσιο του Flint.

Οι πωλήσεις των heavy-duty pickup ξεπέρασαν πέρυσι τις 600.000 μονάδες στις ΗΠΑ, αύξηση 20% σε σχέση με το 2013, με την μέση τιμή τους να είναι μεγαλύτερη από 70.000 δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις η GM ανακοίνωσε κέρδη το τέταρτο τρίμηνο του 2018, καθώς η ισχυρή ζήτηση για pickups και μοντέλα πολλαπλών χρήσεων αλλά και η πτώση του κόστους αντιστάθμισαν τις χαμηλότερες πωλήσεις. Η GM είδε τα καθαρά κέρδη της να φτάνουν τα $2,1 δισ. δολάρια έναντι ζημιών $5,2 δισ. ή 3,65 δολαρίων ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Κατά το 2018 η GM είδε τα κέρδη της να αγγίζουν τα 8,1 δισ, δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...