Μπορεί το όνομα Ragnarok να είναι η εσωτερική ονομασία του μοντέλου από την Koenigsegg, αλλά μικρή σημασία έχει το πως θα το βαφτίσει ο Σουηδός, Christian von Koenigsegg. Αυτό που έχει σημασία είναι η εμφάνιση του και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, και σύμφωνα με μια διαρροή αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του μοντέλου, που κρύβεται πίσω από κάτι ψηλούς τοίχους στο περίπτερο της εταιρίας στην έκθεση της Γενεύης και θα παρουσιαστεί επίσημα αύριο.

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες λένε ότι η Koenigsegg ετοιμάζεται να “ταράξει τα νερά” για ακόμα μια φορά στην αγορά των hypercars θα παρουσιάσει τον αντικαταστάτη της Agera RS. Η παραγωγή του μοντέλου θα περιοριστεί στις 125 μονάδες, με το όνομα Ragnarok να συναντάτε στη νορβηγική μυθολογία και αναφέρεται στη καταστροφή του κόσμου, στον θάνατο των θεών και στην ενδεχόμενη αναγέννηση, αλλά δεν θα είναι αυτό το όνομα που θα πωλείται.

Από το 125 αυτοκίνητα, τα 72 έχουν ήδη πουληθεί, με την παραγωγή του μοντέλου να ξεκινά το 2021, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η εξέλιξη του νέου αυτού μοντέλου. Αυτό θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο, περισσότερο χώρο στο εσωτερικό, ελαφρώς υψηλότερη γραμμή οροφής, ενεργές βάσεις κινητήρα και σύστημα τετραδιεύθυνσης. Ο κινητήρας φέρεται ότι θα αποδίδει 1.460 άλογα, θα στροφάρει έως τις 9.000 σ.α.λ, και το αυτοκίνητο θα ζυγίζει 1.200 κιλά.