Η Lexus έδωσε το τρέιλερ για το νέο ντοκιμαντέρ της, που διερευνά τον κόσμο του Takumi, το υψηλότερο επίπεδο τεχνίτη στην Ιαπωνία. Αυτοί οι εξειδικευμένοι άνθρωποι διαδραματίζουν επίσης βασικό ρόλο στην επίτευξη της πολυτελούς ποιότητας που υπάρχει σε κάθε μοντέλο της Lexus.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι χρειάζονται 10.000 ώρες σπουδών για να γίνει ο μέσος άνθρωπος ειδικός στο θέμα του. Αλλά στην Ιαπωνία δεν θεωρείται κάποιος master έως ότου περάσουν 60.000 ώρες τελειοποιώντας τις ικανότητές του. Αυτό είναι ισοδύναμο με 8ωρη εργασία την ημέρα, 250 ημέρες το χρόνο, για 30 χρόνια!

Το ντοκιμαντέρ έχει την υπογραφή του Clay Jeter, σκηνοθέτη του Chef’s Table, του πρώτου πρωτότυπου ντοκιμαντέρ του Netflix. Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τέσσερις Ιάπωνες που αφιερώνουν τη ζωή τους ο καθένας στο επάγγελμα του. Πιο συγκεκριμένα δείχνει τον Hisato Nakahigashi -σεφ με δύο αστέρια Michelin, τον Nahoko Kojima -παραδοσιακό καλλιτέχνη που κόβει χαρτιά, τον Katsuaki Suganuma -τεχνίτη της Lexus και τον Shigeo Kiuchi -ξυλουργό που εργάζεται για μια από τις παλαιότερες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο.

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 50 λεπτά και θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Μαρτίου στο Amazon Prime, στο Amazon Instant, στο Google Play και στο iTunes.