Lister LFT-C με 666 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η Lister παρουσιάζει την LFT-C, την ανοικτή έκδοση της LFT-666. Και αυτό φορά τον κομπρεσοράτο 5,0-λιτρο V8 κινητήρα που αποδίδει 666 άλογα. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 3 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 330 χλμ/ώρα.

Μόλις 10 Lister LFT-C θα κατασκευαστούν, έχοντας carbon μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλο splitter, με το καπό να διαθέτει αεραγωγούς. Υπάρχουν επίσης φουσκωμένα φτερά, νέα γρίλια, νέος carbon πίσω προφυλακτήρας και διάχυτης που ενσωματώνει τις τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Επίσης υπάρχουν νέες ζάντες και στο εσωτερικό το Lister LFT-C διαθέτει Nappa και Alcantara δερμάτινες επενδύσεις, κίτρινες ραφές με τα λογότυπα της εταιρίας να είναι ραμμένα στα προσκέφαλα. Η τιμή του αυτοκινήτου ορίζεται στις 139.000 λίρες (€161.500), με τις παραδόσεις να ξεκινούν από το καλοκαίρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...