Η Lister άλλαξε όνομα στη βελτιωμένη Jaguar F-Type και από Thunder, την μετονόμασε σε LFT-666.

Όντας το ταχύτερο, το γρηγορότερο και το πιο πολυτελές αυτοκίνητο που φόρεσε το σήμα της Lister στα 65 χρόνια της ιστορίας της, φορά τον κομπρεσοράτο 5,0-λιτρο V8 κινητήρα που αποδίδει 666 άλογα. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε κάτι περισσότερο από 3 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 322 χλμ/ώρα.

Η παραγωγή του θα γίνεται στο ιστορικό της εργοστάσιο George Lister Engineering, στο Cambridge της Αγγλίας. Το Lister Thunder θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 99 αυτοκίνητων, με τους μηχανικούς της εταιρίας να βελτιώνουν το αμάξωμα, έχοντας carbon μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλο splitter.

Το καπό διαθέτει αεραγωγούς, υπάρχουν αυτοκόλλητα της Lister στα πλαϊνά πάνελ του αυτοκινήτου, φουσκωμένα φτερά, με το κέντρο της μάσκας, τα γραφικά και το χρώμα στις δαγκάνες των φρένων να ταιριάζουν με τον εσωτερικό διάκοσμο.

Ο πίσω προφυλακτήρας είναι επίσης carbon, και ενσωματώνει τις απολήξεις της εξάτμισης, ενώ προαιρετικά διατίθεται και το καπό του κινητήρα από carbon.

Στο εσωτερικό, το LFT-666 φοράει nappa δέρμα, με τα λογότυπα της εταιρίας να είναι ραμμένα στα προσκέφαλα, ενώ το μοτίβο καθίσματος αντανακλά τη μάσκα του αυτοκινήτου. Τέλος, η τιμή του αυτοκινήτου ορίζεται στις 139.950 λίρες (€160.000), με τις παραδόσεις να ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου.