Το Bloodhound SSC αποκτά νέα χρώματα

Σχετικά άρθρα

Τον Δεκέμβριο του 2018 ο Ian Warhurst εξαγόρασε το project Bloodhound SSC, έτσι ώστε να καταφέρει να σημειώσει νέο ρεκόρ ταχύτητας, πιάνοντας τα 1.600 χλμ/ώρα.

Σήμερα η εταιρία μας δείχνει τα νέα χρώματα του Bloodhound SSC, με το μπλε και το πορτοκαλί να έχουν δώσει την θέση τους στο λευκό και στο κόκκινο. 

Να θυμίσω πως η Bloodhound Programme Ltd ιδρύθηκε το 2007 και είχε ως στόχο το 2020 να προσπαθήσει να σημειώσει το εξωπραγματικό αυτό ρεκόρ. Για την ώρα δεν έχει γίνει πότε θα ξαναξεκινήσουν οι δοκιμές του “πύραυλου εδάφους”.

Φορά τον τζετ Rolls-Royce EJ200 κινητήρα και έναν πύραυλο Nammo, ενώ ο Andy Green θα είναι ο οδηγός του. Πρόκειται για τον σημερινό κάτοχο του ρεκόρ ταχύτητας των 1.228 χλμ/ώρα. Ο Mark Chapman θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη του Bloodhound SSC, ενώ στο project εμπλέκεται και ο Ron Ayers.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...