YouTuber έβαλε “εξωσκελετό” στην Lamborghini Huracan του

Σχετικά άρθρα

Τον YouTuber Alex Choi τον έμαθες όταν από την απροσεξία του, παραλίγο να παρασύρει έναν μοτοσυκλετιστή. Τώρα ο διάσημος Αμερικάνος YouTuber με ρίζες από τη Νότια Κορέα, αποφάσισε να μετατρέψει την Huracan σε ένα rally car, αντλώντας έμπνευση από το Flip Car του Fast and Furious 6.

Έτσι τοποθέτησε έναν “εξωσκελετό” στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Τα σίδερα είναι βαμμένα σε ροζ χρωμιομένο χρώμα, ενώ υπάρχουν επιπλέον προβολείς στο μπροστά μέρος, αλλά και φώτα στην οροφής. Συνολικά το αυτοκίνητο φέρει 42 νέα φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος συναντάμε τις περισσότερες αλλαγές, μιας και αρκετά μέρη του σώματος της Lamborghini έχουν φύγει, προκειμένου να τοποθετηθούν τα σίδερα.

Συναντάμε μεγάλη αεροτομή, διαχύτη, και ο V10 5,2-λίτρων κινητήρας απόκτησε twin-turbo kit, με τον Choi να μην αποκαλύπτει πόσα άλογα παράγει.

Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται, οι συγκεκριμένες μπάρες, Monkey Bars, επιτρέποντα στη Καλιφόρνια και έτσι το αυτοκίνητο μπορεί να κινείται κανονικά σε δημόσιους δρόμους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...