Ληστεία 124 τροχών αξίας 124.000 δολαρίων από τη αντιπροσωπεία Chevrolet στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Καλά οργανωμένοι και προετοιμασμένοι φάνηκε να ήταν οι δύο κλέφτες, καθώς κατάφεραν σε ένα βράδυ να αφαιρέσουν 124 τροχούς από τα αυτοκίνητα της αντιπροσωπείας Matt Bowers Chevrolet στην πόλη Sidell της Loyisiana των Η.Π.Α.

Τα αυτοκίνητα βρίσκονταν στο ανοιχτό πάρκινγκ των εγκαταστάσεων της αντιπροσωπείας και σύμφωνα με την τοπική αστυνομία οι κλέφτες γνώριζαν που ήταν οι διακόπτες των φώτων και αφού τα έσβησαν, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας για να δράσουν μετά ανενόχλητοι.

Η λεία τους ήταν ζάντες αλουμινίου, διαστάσεων έως και 20 ιντσών, με τον υπεύθυνο της αντιπροσωπείας να αντικρίζει το πρωί ότι έλειπαν οι τροχοί σε 31 αυτοκίνητα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αξία των ελαστικών με τις ζάντες υπολογίζεται στα 124.000 δολάρια, με τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας να προσφέρει αμοιβή 25.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

ΠηγήNola

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...