Ο Valtteri Bottas ελπίζει να υπογράψει σύντομα το νέο συμβόλαιο με τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Με την Mercedes να κυριαρχεί στους τέσσερις πρώτους αγώνες της φετινής σεζόν, η μόνη μάχη για τις πρώτες δύο θέσεις είναι μεταξύ των δύο οδηγών της γερμανικής ομάδας. Lewis Hamilton και Valtteri Bottas έχουν από δύο νίκες, αλλά αυτός που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση είναι ο 29-χρονος Φιλανδός, ο οποίος δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με πέρσι.

Ο Bottas βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με την μικρότερη δυνατή διαφορά από τον teammate του και γνωρίζοντας ότι το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος του έτους θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ο Hamilton έχει κλειστό συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, ενώ στην περίπτωση του Bottas η Mercedes διατηρεί το δικαίωμα της οψιόν ανανέωσης.

Η απόδοση του στους πρώτους αγώνες θέτει σοβαρό πονοκέφαλο στον Toto Wolff, καθώς ο Αυστριακός επικεφαλής της ομάδας έχει στην αναμονή τον Εsteban Οcon. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Bottas δήλωσε ότι δεν έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τη διοίκηση των “ασημί βελών”, ούτε το έχει επιδιώξει, τονίζοντας:

Δεν το έχω σκεφτεί πολύ. Είμαι συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα, μαχόμενος για τη νίκη σε κάθε αγώνα και το πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή θα έρθουν οι συζητήσεις σε σχέση με το νέο συμβόλαιο και όταν έρθουν, ελπίζω να ολοκληρωθούν γρήγορα και να μη τραβήξουν πολύ. Δεν έχουμε πει λέξη ακόμα γιατί δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε, έχουμε επικεντρωθούμε στη δουλειά μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...