Η Volkswagen ετοίμασε επτά βελτιωμένα μοντέλα της για το SOWO European Experience που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Georgia των ΗΠΑ. Εκτός από τα Arteon R-Line SEMA και Atlas Basecamp concept, η εταιρία παρουσιάζει και τα:

1Golf Alltrack Combi

Το Golf Alltrack Combi concept είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα, έχοντας τον μπροστινό προφυλακτήρα του Golf GTE, έχει ειδικά γραφικά, χαμηλότερα ελατήρια και σχάρα οροφής με μπαγκαζιέρα της Thule.

2Golf GTI Rabbit Confetti

Το Golf GTI Rabbit Confetti concept είναι ντυμένο με μπλε αυτοκόλλητο βινυλίου με πολύχρωμα λαγουδάκια. Επίσης έχει φιμέ παράθυρα, χαμηλότερα ελατήρια, σχάρα οροφής και ζάντες 19″ με ειδικά αεροδυναμικά καπάκια.

3Golf Spektrum

Το Golf Spektrum concept βασίζεται στο Golf R, είναι βαμμένο στο Ginster Yellow χρώμα, έχοντας μαύρες λεπτομέρειες, χαμηλότερη ανάρτηση και ζάντες 20″ της Vossen.

4Jetta GLI Super Touring

Το Jetta GLI Super Touring concept βασίζεται στο Jetta GLI, έχει νέες απολήξεις εξατμίσεων, αεροτομή, νέο bodykit, νέες ζάντες, μεγάλα φρένα, φιμέ παράθυρα και K&W Variant 3 DDC ανάρτηση.

5Tiguan Adventure concept

Το Tiguan Adventure concept φορά H&R αμορτισέρ, ζάντες 19″, αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια, ειδικά γραφικά και ράγες οροφής.