Παρότι καλά-καλά δεν έχει ξεκινήσει η εμπορική πορεία της νέας Supra, η Toyota φαίνεται ότι σκέφτεται ήδη την επόμενη γενιά της. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο επικεφαλής μηχανικός της Supra και του GT86, Tetsuya Tada, τόνισε ότι -όταν με το καλό παρουσιαστεί- η επόμενη Supra, αυτή πιθανότατα θα φέρει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης καθώς και ηλεκτρικούς κινητήρες.

Ο Tada δικαιολόγησε αυτήν την κίνηση, λέγοντας ότι η τάση των sport μοντέλων τείνει προς αυτές τις τεχνολογίες. Ωστόσο, θέλοντας να γλυκάνει τους φανατικούς του μοντέλου, ο Tada είναι σίγουρος ότι θα υπάρξει η Supra (A100), αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει από σήμερα τι μορφή θα έχει.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η επόμενη γενιά της Supra θα αλλάξει εντελώς την κατεύθυνση του ονόματος, καθώς θα μπορούσε να μοιάζει ακόμα και σε ένα αγωνιστικό της Formula E. Τέλος, ο Tada είπε ότι όποτε η Toyota αποφασίζει να ξεκινήσει την εξέλιξη της νέας Supra Α100, αυτός θα έχει αποσυρθεί, λέγοντας ότι δεν ξέρει τι θα συμβεί αφού παραδώσει τη θέση του στο νέο μηχανικό.