Η JE Design αποτελεί μια από τις γνωστές βελτιωτικές εταιρείες που καταπιάνεται με μοντέλα του VW Group, και αν μην τι άλλο με αυτά της Seat. Στο τελευταίο του project, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος μας δείχνει την πρόταση του για το μεγάλο SUV της ισπανικής εταιρείας, το Tarraco.

Οι βελτιώσεις αφορούν μόνο το αισθητικό μέρος, και έτσι το μοντέλο της Seat πατάει σε νέα ελατήρια (€279) που μειώνουν κατά 30 χλστ. το αρχικό ύψος και είναι σχεδιασμένα ώστε να λειτουργούν με την εργοστασιακή ανάρτηση. Ακόμα, υπάρχουν αποστάτες στα μουαγιέ των τροχών, 20 χλστ εμπρός και 34 χλστ. πίσω, που έρχονται με μακρύτερα μπουλόνια (€238).

Αυτά ταιριάζουν με τις εργοστασιακές ζάντες, αλλά και με αυτές που προσφέρει η JE Design, διαστάσεων 20 ιντσών (€1.244), όπου μαζί με τα ελαστικά, διαστάσεων 235/45, το συνολικό κόστος φτάνει τα €2.380. Στο κατώφλι της πόρτας του χώρου αποσκευών πλέον υπάρχει ένα προστατευτικό (€99), ώστε να αποφεύγονται οι εκδορές κατά το φόρτωμα και ξεφόρτωμα φορτίου, στον χώρο αποσκευών.