Πρώην CEO της Converse πήγε σε υψηλόβαθμη θέση στη Maserati

Σχετικά άρθρα

Η FCA ανακοίνωσε σήμερα δύο κινήσεις στην ηγετική της ομάδα. Ο Davide Grasso, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Converse (εταιρία της Nike) γίνεται πλέον στέλεχος της FCA και πιο συγκεκριμένα Chief Operating Officer (COO) της Maserati, δεύτερη τη τάξει θέση στην ηγεσία της εταιρίας. Ο Grasso παίρνει επίσης θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ομίλου. Όταν ήταν στην Converse, ο Grasso υπηρέτησε σε πολυάριθμες ηγετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Chief Marketing Officer της Nike.

Σε μια σχετική κίνηση, ο Harald Wester αναλαμβάνει το ρόλο του εκτελεστικού προέδρου της Maserati. Επιπλέον, οι αρμοδιότητές του ως τεχνικού διευθυντή (CTO) επεκτείνονται και συμπεριλάβουν πλέον το τμήμα των συστημάτων μετάδοσης κίνησης παγκοσμίως, μαζί με την τεχνολογία οχημάτων για τον όμιλο.

Στον εκτεταμένο ρόλο του, ο Wester θα επιβλέπει την ανάπτυξη και τη σχεδίαση προϊόντων στη νέα στρατηγική προϊόντων του ομίλου, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης των κινητήρων εσωτερικής καύσης και των υβριδικών/ηλεκτρικών κινητήρων. Ως εκτελεστικός πρόεδρος της Maserati, ο Wester διατηρεί στρατηγική εμπλοκή και θα επιβλέπει όλες τις τεχνικές και βιομηχανικές περιοχές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...