Στις αρχές του περασμένου Μαρτίου έγινε διαθέσιμο στο Netflix η docuseries Formula 1: Drive to Survive, που αφορούσε την περσινή σεζόν της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μέσα από τα 10 επεισόδια είδαμε από μια άλλη οπτική τα τεκταινόμενα της Formula 1 και η απήχηση στο παγκόσμιο κοινό ήταν τεράστια. Γι’αυτό και σήμερα Formula 1 και Netflix ανακοίνωσαν ότι στις αρχές του 2020 θα δούμε τη δεύτερη σεζόν που θα ασχολείται με το φετινό πρωτάθλημα.

Η διαφορά με την πρώτη σεζόν είναι ότι στη νέα θα συμμετάσχουν και οι δέκα ομάδες, καθώς όπως ξέρεις στην πρώτη σεζόν, η Ferrari και η Mercedes είχαν επιλέξει να μην συμμετάσχουν για τους δικούς τους λόγους, κυρίως για να επικεντρωθούν στη μάχη για τον τίτλο, στερώντας μας να δούμε κάποιες εσωτερικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα υπάρχει ξανά μια εκ βαθέων πρόσβαση στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο και θα αποκαλύψει την αληθινή ιστορία του αθλήματος, όχι μόνο εστιάζοντας στον αγώνα για να γίνει κάποιος παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά θα μας δίνει την πραγματική εικόνα για την προσωπική ζωή των οδηγών εντός και εκτός πίστας.