Επίσημο: Honda Civic facelift US-spec

Σχετικά άρθρα

Τον Σεπτέμβριο του 2015, η Honda παρουσίασε στην Αμερική τη 10η γενιά του Civic, και ένα χρόνο αργότερα είχε κάνει το ντεμπούτο της η ευρωπαϊκή έκδοση του μοντέλου.

Σήμερα, η ιαπωνική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες και φωτογραφίες της ανανεωμένης έκδοσης του αμερικάνικου Civic, οι οποίες όμως -κατά πάσα πιθανότητα- θα ισχύουν και για το ευρωπαϊκό μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί αργότερα.

Το Civic facelift διαθέτει μικρές αισθητικές αλλαγές, που εντοπίζονται στους επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, οι οποίοι πλέον διαθέτουν μια μπάρα βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος. Τα φωτιστικά σώματα είναι πλέον σκουρόχρωμα, ενώ υπάρχουν νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου, που είναι σε μαύρο ή γκρι χρώμα.

Στο εσωτερικό, το ανανεωμένο Civic διαθέτει νέες ταπετσαρίες και επενδύσεις σε όλη τη γκάμα των εκδόσεων. Ακόμα, εξοπλίζεται με ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού (8 θέσεων), νέο δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Επιπλέον, το best-seller μοντέλο της Honda διαθέτει νέες ηχομονωτικές επενδύσεις στο πάτωμα, στο χώρο αποσκευών και στα εμπρός και πίσω φτερά.

Το Civic facelift διαθέτει την, εμπλουτισμένη με νέα συστήματα, σουίτα Honda Sensing, καθώς και μια νέα οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το ηχοσύστημα διαθέτει πλέον οκτώ ηχεία (από τέσσερα) και συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...