Honda Civic Sport Line

Σχετικά άρθρα

Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης ευρωπαϊκής έκδοσης του Civic, η Honda παρουσιάζει την Sport Line έκδοση του μοντέλου. Αυτή προϋπήρχε, αλλά πλέον διαθέτει περισσότερες οπτικές διαφοροποιήσεις, καθώς διαθέτει splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, πίσω γυαλιστερό διαχύτη, ενώ υπάρχει και μια διακριτική αεροτομή.

Ακόμα, φέρει full LED φωτιστικά σώματα, ενώ πατάει σε 17άρες ζάντες, βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Εκτός από τα συνηθισμένα εξωτερικά χρώματα, στο μοντέλο Sport Line προστίθεται ένα νέο χρώμα, το μπλε Obsidian Blue.

Στο εσωτερικό, οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν τις κόκκινες ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι, στον λεβιέ ταχυτήτων και στα πάνελ των θυρών, καθώς και τα διάτρητα πεντάλ αλουμινίου. Ακόμα, το σύστημα ψυχαγωγίας Honda Connect ενσωματώνει ψηφιακό ραδιόφωνο DAB, Apple CarPlay και Android Auto, και κάμερα οπισθοπορείας.

Μηχανικά, η έκδοση Civic Sport Line διατίθενται με τον 1.000άρη τρικύλινδρο turbo κινητήρα 126 ίππων και 200 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται είτε με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με αυτόματο CVT.

Διάβασε ακόμα

Ανανέωση για το ευρωπαϊκό Honda Civic

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...