Η Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid έκανε ρεκόρ σε μια ημιτελή πίστα

Σχετικά άρθρα

Ο Γερμανός οδηγός αγώνων και τηλεπαρουσιαστής Tim Schrick, πήγε με μια Cayenne Turbo S E-Hybrid στην πίστα Gotland Ring, η κατασκευή της οποίας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και μας δείχνει τις εκπληκτικές δυνατότητες του γερμανικού superSUV στην άσφαλτο και στο χώμα.

https://youtu.be/WFBIY8mEmD8

Όπως θα δεις στο παραπάνω video, ο Schrick οδηγεί στο όριο την πιο δυνατή Cayenne, και γι’αυτό η Porsche θέλησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός, ανακοινώνοντας ότι έκανε ρεκόρ γύρου στην πίστα, καθώς το χρονόμετρο σταμάτησε στα 3 λεπτά και 51 δευτ.

Το Gotland Ring αυτή τη στιγμή αποτελείται από έναν συνδυασμό ασφάλτου και χώματος, καθώς μόνο τα 3,2 χλμ του βόρειου τμήματος είναι ασφαλτωμένα, με τα 4,2 χλστ. του νότιου τμήματος να είναι χώμα.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid, Cayenne Coupe Turbo S E-Hybrid και Cayenne Coupe E-Hybrid

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...