Από την προηγούμενη Δευτέρα, ο Michael Schumacher βρίσκεται σε νοσοκομείο του Παρισιού όπου και υποβάλλεται σε μία ειδική θεραπεία με βλαστοκύτταρα.

Η γαλλική Le Parisien, που η ίδια αποκάλυψε την μεταφορά του πρώην πρωταθλητή της Formula 1 στο νοσοκομείο Georges Pompidou του Παρισιού, αναφέρει πως κατάφερε να μιλήσει με μια από τις νοσηλεύτριες του Γερμανού πιλότου, η οποία δήλωσε πως ο Schumacher έχει την συνείδηση του. Όπως είπε:

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Schumacher γνωρίζει. Ναι, είναι στον τομέα μου. Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι γνωρίζει, έχει την συνείδησή του, έχει τις αισθήσεις του, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Ο Schumacher θα φύγει σήμερα από το νοσοκομείο, επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Ελβετία, ενώ χθες το απόγευμα τον επισκέφτηκε για 45 λεπτά ο Jean Todt.

1Διάβασε επίσης

Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Michael Schumacher τον Δεκέμβριο

Όπως θα θυμάσαι, ο 50χρονος σήμερα Schumacher, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου 2013 ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων. Αν και φορούσε κράνος, το χτύπημα σε βράχο ήταν εξαιρετικά σοβαρό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και οι γιατροί να τον βάζουν τότε σε τεχνητό κώμα.

Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν δηλώσεις στενών φίλων και συνεργατών του Γερμανού πιλότου που αναφέρουν πως η υγεία του βελτιώνεται ολοένα και περισσότερα.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Jean Todt, σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως βρέθηκε στο σπίτι του Schumacher την Ελβετία και παρακολούθησαν μαζί ένα grand prix. Η οικογένεια του δεν δίνει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ενώ καλεί τους θαυμαστές του να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του, τονίζοντας ότι βρίσκεται “στα καλύτερα χέρια”.