Και στην αγορά της Ολλανδίας, best-seller το Tesla Model 3

Σχετικά άρθρα

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των αρχών της Νορβηγίας, ότι το entry-level της Tesla είναι το best-selling αυτοκίνητο της αγοράς (και όχι μόνο ηλεκτρικό), το ίδιο ανακοινώνει σήμερα και η Ολλανδία. Πιο συγκεκριμένα, τα επίσημα στοιχεία των πωλήσεων έδειξαν ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο το Model 3 πούλησε 5.768 αυτοκίνητα στην χώρα, νούμερο σχεδόν τέσσερις φορές πάνω από τις πωλήσεις Αυγούστου.

Ακόμα, αυτό το φέρνει στην πρώτη θέση των πωλήσεων της αγοράς και φυσικά στην πρώτη αυτή των ηλεκτρικών. Εκτός αυτού, μαζί με τις πωλήσεις των Model S και Model X, η Tesla ήταν η νούμερο 1 εταιρία σε πωλήσεις στην Ολλανδία για τον ένατο μήνα του χρόνου. Οι πωλήσεις του Model 3 ξεπέρασαν αυτές του VW Polo, και έκαναν ένα νέο ρεκόρ για αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στη χώρα. Πάντως, μέσα στο 2019 η VW έχει πουλήσει 36.449 αυτοκίνητα στην Ολλανδία, έναντι 13.991 η Tesla.

Η επιτυχία του Model 3 στην Ολλανδία οφείλεται και στα κίνητρα και φοροαπαλλαγές, τόσο στην λιανική αγορά όσο και στο leasing. Τα κίνητρα ισχύουν μέχρι τα τέλη της χρονιάς και η Ολλανδική κυβέρνηση δεν έχει κάνει γνωστό εάν θα συνεχιστούν και το 2020, κάτι που ωθεί αρκετούς πολίτες να αγοράσουν από τώρα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...