Κατά την παρουσίαση του Outlander PHEV στη χώρα μας, τον περασμένο Ιούλιο, οι ιθύνοντες της εισαγωγικής εταιρίας μας είχαν αναφέρει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου η Mitsubishi θα παρουσιάσει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για το μοντέλο.

Σήμερα, η Mitsubishi Αγγλίας δείχνει το νέο σύστημα infotainment στην βενζινοκίνητη έκδοση του Outlander, η οποία δεν προσφέρεται στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει μια εντελώς νέα μονάδα με οθόνη οκτώ ιντσών, που προσφέρει άριστη συνδεσιμότητα με smartphone, καθώς είναι συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτει Bluetooth, ψηφιακό ραδιόφωνο DAB, κάμερα οπισθοπορείας, καθώς και ενσωματωμένο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης TomTom.

Με αφορμή τη νέα οθόνη, έχουν σχεδιαστεί από το μηδέν τα χειριστήρια του αυτόματου συστήματος κλιματισμού, κάτι που σημαίνει ότι η κεντρική κονσόλα φέρει εντελώς φρέσκια εμφάνιση. Ακόμα, το κάθισμα του οδηγού διαθέτει ηλεκτρικά ελεγχόμενη οσφυϊκή στήριξη, με τα πίσω καθίσματα να διαθέτουν νέες αφρώδης επενδύσεις.

Οι παραπάνω αλλαγές θα περάσουν και στο ΜΥ2020 του Outlander PHEV, που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας σύντομα.