Honda N600 του 1972 με κινητήρα από μοτοσυκλέτα

Σχετικά άρθρα

Στην φετινή Sema η Honda θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο N600 του 1972, το οποίο εξοπλίζεται με κινητήρα από μοτοσυκλέτα, αφού την θέση του δικύλινδρου 600 κ.εκ κινητήρα απόδοσης κάτω των 50 ίππων, έχει πάρει ο V4 800 κ.εκ κινητήρας του Honda VFR απόδοσης άνω των 100 ίππων.

Ο κινητήρας στροφάρει έως τις 12.000 σ.α.λ, με το μοντέλο να έχει μετατραπεί σε πισωκίνητο, ενώ διαθέτει την ανάρτηση, το διαφορικό και το κιβώτιο ταχυτήτων του MX-5.

Ζυγίζει μόλις 590 κιλά και στιλιστικά φορά φουσκωμένα φτερά, νέους προφυλακτήρες που προέρχονται από την Camaro του 1967-1968, έχοντας τροποποιηθεί κατάλληλα, μαύρες ζάντες, νέους καθρέπτες, με τα χρωμιομένα διακοσμητικά να έχουν βαφτεί είτε σε λευκό, είτε σε μαύρο χρώμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...