GM: Τα sedan θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια

Σχετικά άρθρα

Η τάση της εποχής προτάσσει SUV, κάθε μεγέθους και σχήματος, αφήνοντας τα sedan και τα τρίθυρα αμαξώματα στην αφάνεια. Φαίνεται, όμως, ότι τα πρώτα δεν έχουν “πεθάνει” ακόμα, καθώς ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της General Motors, Michael Simcoe, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι τα αμαξώματα τριών όγκων θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια, καθώς όλα κάνουν τον κύκλο τους.

Ωστόσο, ο Simcoe πρόσθεσε ότι στο τέλος της ημέρας οι άνθρωποι θέλουν όμορφα και καλά αυτοκίνητα που “θαυμάζουν οι γείτονές τους”, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

Νομίζω ότι αυτό που βλέπετε είναι μια στροφή προς τις γραμμές των SUV ή πιο επίσημα οι γραμμές των SUV εφαρμόζονται σε αυτοκίνητα με χαμηλότερες θέσεις καθισμάτων. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές τις μέρες η αγορά αναμιγνύει έντονα τόσο την εμφάνιση, όσο και το περιεχόμενο και είναι πολύ δύσκολο να πούμε τι είναι ένα πραγματικό SUV, σε σχέση με τι θεωρείται ένα CUV ή γενικά ένα crossover όχημα. Όταν τα hatchback και τα sedan σταμάτησαν να σημειώνουν αξιόλογες πωλήσεις, τα CUV πήραν τη θέση τους, αλλά νομίζω ότι θα γυρίσει ο κύκλος [πίσω στα sedans] στον κλάδο. Και πάλι, το μέλλον είναι η ηλεκτροκίνηση, η οποία θα κάνει τους ανθρώπους να σκέπτονται διαφορετικά.

ΠηγήGM Authority

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...