Ο Craig Lieberman, διευθυντής τεχνολογίας του πρώτου και του δεύτερου Fast and Furious, ανέβασε ένα ακόμη video στο κανάλι του στο YouTube. Σε αυτό μας μιλά για την ιστορία του Mitsubishi Eclipse Spyder που οδηγούσε ο Tyrese Gibson στο 2 Fast 2 Furious.

Οι παραγωγοί ήταν εκείνοι που επέμεναν στην προσθήκη του συγκεκριμένου μοντέλου στη 2η Fast and Furious ταινία, αφού πίστευαν πως θα προσέλκυαν περισσότερο κοινό. Έτσι αγοράστηκαν 4 ανοικτά Eclipse τα οποία όλα βάφτηκαν σε μωβ/ασημί χρώμα και τα δύο φορούσαν τον V6 3,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 200 ίππων.

Τα αυτοκίνητα φόρεσαν χρωμιομένες ζάντες 20″ ενώ ο Gibson ζήτησε να αλλάξει το κίτρινο εσωτερικό του αυτοκινήτου, επειδή δεν ήθελε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο στα χρώματα των Los Angeles Lakers, αφού ο ίδιος είναι οπαδός των Los Angeles Clippers. Ο Lieberman στο video λέει πως η τελική μορφή του αυτοκινήτου δείχνει λες και βγήκε από κάποιο επεισόδιο του Pimp My Ride, αλλά οι παραγωγοί έδωσαν το τελικό ok προκειμένου να συμμετέχει όπως είναι στη ταινία.