Αυτό είναι το διαστημόπλοιο της Porsche για το Star Wars

Σχετικά άρθρα

Πιστή στο ραντεβού της η Porsche παρουσίασε σήμερα το διαστημόπλοιο που ετοίμασε σε συνεργασία με την Lucasfilm. Η ομάδα σχεδιασμού της Porsche κλήθηκε να δημιουργήσει ένα διαστημόπλοιο με το σχεδιαστικό DNA της μάρκας, με τον Michael Mauer, αντιπρόεδρος της Style Porsche να δηλώνει:

Παρόλο που δεν φαίνεται η Porsche και τα διαστημόπλοια των ταινιών να έχουν πολλά στοιχεία με την πρώτη ματιά, και οι δύο κόσμοι έχουν μια παρόμοια φιλοσοφία σχεδιασμού.

Το διαστημόπλοιο ονομάζεται Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter και ο Mauer πρόσθεσε πως το διαστημόπλοιο αντλεί στοιχεία από την 911 και την Taycan. Το διαστημόπλοιο θα κάνει το ντεμπούτο του, ως λεπτομερές μοντέλου μήκους 1,5 μέτρου, κατά την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Star Wars με τίτλο “The Rise of Skywalker”, στις 20 του ερχόμενου Δεκέμβρη, στο Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει η Porsche, το νέο διαστημόπλοιο θα “έχει έναν μελλοντικό ρόλο στον γαλαξία των Star Wars”, με τον Doug Chiang, Αντιπρόεδρος και Executive Creative Director της Lucasfilm να αναφέρει:

Ενώσαμε δύο κόσμους με αυτό το project. Αυτή η συνεργασία δημιούργησε ένα διαστημόπλοιο με πρωτοποριακό σχεδιασμό που συνδυάζει τα καλύτερα από τα δύο εμπορικά σήματα. Στόχος ήταν να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό νέο διαστημόπλοιο που αξίζει της Porsche και των ταινιών Star Wars.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...