Η Bugatti teasάρει κάτι νέο, ειδική έκδοση ή δεύτερο μοντέλο;

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti έχει εδώ και καιρό δηλώσει πως θέλει να προσθέσει ένα δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της, με τον πρόεδρο της εταιρίας, Stephan Winkelmann, να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως δεν έχει αποφασιστεί για την ώρα αν αυτό είναι σεντάν ή SUV, αλλά θα κοστίζει μεταξύ 500.000 και 1.000.000 ευρώ.

Σήμερα η εταιρία έδωσε μια teaser φωτογραφία, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η οποία όμως δεν αποκαλύπτει πολλά. Προσωπική εκτίμηση δεν φαίνεται να αφορά ένα νέο μοντέλα, αλλά μια νέα ειδική έκδοση της Chiron.

Αν είναι όμως το φημολογούμενο νέο μοντέλο, αυτό θα είναι τετραθέσιο και θα κάνει χρήση ηλεκτροκίνησης, με τον Winkelmann να έχει δηλώσει παλαιότερα:

Οι γυναίκες κυρίως θέλουν να κάθονται ψηλά ώστε να μπορούν να βλέπουν τα πάντα στον δρόμο. Το νέο μοντέλο θα είναι το σπουδαιότερο, το καλύτερο και το πιο ακριβό της κατηγορίας του, αλλά η τιμή του δεν θα ξεπερνά αυτήν της Chiron.

Θα ήθελα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρίες, όπου η ισορροπία μεταξύ απόδοσης και άνεσης θα είναι πολύ σημαντική. Θέλω το αυτοκίνητο να είναι άνετο στη καθημερινότητα.

Το μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα crossover coupe και σύμφωνα με τον Winkelmann, θα έχει τιμή κοντά στο 1 εκατ. δολάρια (900.000 ευρώ), πολύ φθηνότερο από τα 2,4 εκατ. ευρώ που ξεκινά η Chiron, αλλά πολύ ακριβότερο από τα Bentley Bentayga, Lamborghini Urus και Rolls-Royce Cullinan.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Bugatti Bolide είναι πιο γρήγορη από τα μονοθέσια της Formula 1

Η Bugatti ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Bolide παραγωγής, με το αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας να είναι γρηγορότερο από ένα μονοθέσιο...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Maserati teasάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, είναι η GranCabrio Folgore;

Την τελευταία ημέρα του περασμένου Φεβρουαρίου η Maserati παρουσίασε την GranCabrio, και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός νέου...