Η Bugatti έχει εδώ και καιρό δηλώσει πως θέλει να προσθέσει ένα δεύτερο μοντέλο στη γκάμα της, με τον πρόεδρο της εταιρίας, Stephan Winkelmann, να αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως δεν έχει αποφασιστεί για την ώρα αν αυτό είναι σεντάν ή SUV, αλλά θα κοστίζει μεταξύ 500.000 και 1.000.000 ευρώ.

Σήμερα η εταιρία έδωσε μια teaser φωτογραφία, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, η οποία όμως δεν αποκαλύπτει πολλά. Προσωπική εκτίμηση δεν φαίνεται να αφορά ένα νέο μοντέλα, αλλά μια νέα ειδική έκδοση της Chiron.

Αν είναι όμως το φημολογούμενο νέο μοντέλο, αυτό θα είναι τετραθέσιο και θα κάνει χρήση ηλεκτροκίνησης, με τον Winkelmann να έχει δηλώσει παλαιότερα:

Οι γυναίκες κυρίως θέλουν να κάθονται ψηλά ώστε να μπορούν να βλέπουν τα πάντα στον δρόμο. Το νέο μοντέλο θα είναι το σπουδαιότερο, το καλύτερο και το πιο ακριβό της κατηγορίας του, αλλά η τιμή του δεν θα ξεπερνά αυτήν της Chiron.

Θα ήθελα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με μπαταρίες, όπου η ισορροπία μεταξύ απόδοσης και άνεσης θα είναι πολύ σημαντική. Θέλω το αυτοκίνητο να είναι άνετο στη καθημερινότητα.

Το μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα crossover coupe και σύμφωνα με τον Winkelmann, θα έχει τιμή κοντά στο 1 εκατ. δολάρια (900.000 ευρώ), πολύ φθηνότερο από τα 2,4 εκατ. ευρώ που ξεκινά η Chiron, αλλά πολύ ακριβότερο από τα Bentley Bentayga, Lamborghini Urus και Rolls-Royce Cullinan.