Η Honda παρουσίασε το S660 τον Μάρτιο του 2015, με το λανσάρισμα του -αποκλειστικά- στην Ιαπωνική αγορά να ξεκινά έναν μήνα αργότερα. Σήμερα, η εταιρία μας δείχνει την ανανεωμένη έκδοση του μικρό roadster της, τόσο στην βασική έκδοση όσο και στην Modulo X.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Tokyo Auto Salon, με το facelift του μοντέλου να διαθέτει νέα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα εμπρός/πίσω, νέα LED φώτα ημέρας στον εμπρός προφυλακτήρα και νέα μάσκα. Ακόμα, οι εμπρός κολώνες (A-pillars) είναι πλέον βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, καθώς πριν ήταν σε μαύρο χρώμα.

1

Η Honda έχει προσθέσει ένα νέο χρώμα στις επιλογές, το πράσινο (Active Green Pearl), ενώ το διθέσιο kei-car πατάει σε νέες αλουμινένιες ζάντες. Στο εσωτερικό υπάρχουν πλέον θερμαινόμενα καθίσματα και νέο alcantara τιμόνι.

2

Μηχανικά δεν αλλάζει κάτι, με το ιαπωνικό roadster να διαθέτει έναν τρικύλινδρο 660 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 64 ίππων, που στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς. Το S660 έχει χαμηλό κέντρο βάρους και κατανομή βάρους 45% μπροστά και 55% πίσω, προσφέροντας “εξαιρετική απόδοση στις στροφές”. Έχει μήκος μόλις 3,4 μέτρα και ζυγίζει 830 κιλά με το CVT κιβώτιο και 850 κιλά με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων.