Τον περασμένο μήνα η Honda παρουσίασε το S2000 20th Anniversary Prototype και όπως είχε κάνει γνωστό, όλα τα εξαρτήματα του είναι από σήμερα διαθέσιμα για παραγγελία, δυστυχώς μόνο για την ιαπωνική αγορά.

Τα νέα εξαρτήματα βγαίνουν στην αγορά προκειμένου να εορταστούν τα 20στα γενέθλια του θρυλικού roadster. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε νέο εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και αεροτομή.

Για το εσωτερικό υπάρχουν bucket καθίσματα, κόκκινες και μαύρες μοκέτες με ειδικά λογότυπα, νέο τριάκτινο δερμάτινο τιμόνι, LED κρυφός φωτισμός στα πόδια των επιβατών, ειδικά λογότυπα, νέα διακοσμητικά, αλλά και μια μεγάλη οθόνης αφής της Panasonic για την κεντρική κονσόλα.

Τέλος υπάρχει ειδικό κάλυμμα για τη καμπίνα και μια αναβαθμισμένη ανάρτηση, η οποία κοστίζει 170.500 γιεν (1.410 ευρώ) και θα προσφέρεται μόνο σε 500 μονάδες. Μηχανικά δεν υπάρχουν αναβαθμίσεις για τον 2,0-λιτρο (F20C) ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα, απόδοσης 240 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.