Πιθανό το Honda e Type R

Σχετικά άρθρα

Το Honda e θα ξεκινήσει τις παραδόσεις του το καλοκαίρι και παρά την προηγούμενη αναφορά, ο Takahiro Shinya, ο επικεφαλής του Honda Assistant Large Project, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο το μικρό ηλεκτρικό μοντέλο να αποκτήσει κάποια στιγμή στο μέλλον Type R έκδοση.

Η πλατφόρμα, ο ηλεκτροκινητήρας και τα ελαστικά μπορούν να πάρουν περισσότερα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αγαπάμε τα Type R μοντέλα. Είναι τα κορυφαία μοντέλα μας. Ως μηχανικοί θέλουμε να κάνουμε Type R σε κάθε μοντέλο της Honda, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το τι ζητούν οι πελάτες,

δήλωσε ο Shinya, ο οποίος πρόσθεσε πως κάποια γρήγορη έκδοση του Honda e ετοιμάζουν για την ώρα, αλλά αυτή δεν είναι η Type R.

Το μοντέλο προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 136 και 154 άλογα, με την ροπή και στις δύο εκδόσεις να ανέρχεται στα 315 Nm, με το πισωκίνητο μοντέλο μήκους 3.895 mm, πλάτους 1.750 mm και ύψους 1.495 mm, να έχει ιδανική κατανομή βάρους 50:50, χαμηλό κέντρο βάρους (περίπου 50 εκατοστά από το έδαφος) και Sport mode που προσφέρει γρηγορότερη επιτάχυνση. Το χαμηλό κέντρο βάρους και η ανεξάρτητη McPherson Strut ανάρτηση προσφέρουν “εξαιρετικό χειρισμό και άνεση”, παρόμοια με αυτά αυτοκινήτων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η εταιρία έχει ήδη δεχτεί περισσότερες από 40.000 προ-παραγγελίες για το Honda e και οι πελάτες σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Νορβηγία θα ξεκινήσουν να παραλαμβάνουν το αυτοκίνητό τους από το καλοκαίρι του 2020.

Διάβασε επίσης

Honda e: Λεπτομέρειες για το εσωτερικό του

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 35,5 kWh και προσφέρεται αυτονομία έως και 220 χλμ ανά φόρτιση. Με χρήση ταχυφορτιστή, η μπαταρία φορτίζει στο 80% μέσα σε 30 λεπτά, ενώ τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε περίπου 8 δευτερόλεπτα. Η ιαπωνική εταιρία θέλει το 100% των Ευρωπαϊκών της πωλήσεων να αποτελείται από ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης μέχρι το 2025.

Στόχος της Ιαπωνικής εταιρίας είναι να πουλά 100.000 Honda e ετησίως, ενώ μέχρι το 2022 θα προσφέρει 6 ηλεκτροκίνητα μοντέλα στην αγορά.

ΠηγήTopgear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla μήνυσε την Tesla Power στην Ινδία

Μήνυση εναντίον της ινδικής εταιρείας κατασκευής μπαταριών Tesla Power κατέθεσε σε δικαστήριο του Νέου Δελχί η Tesla, κατηγορώντας την για παραβίαση του εμπορικού του...