Το Abarth 595 esseesse ήρθε στην Ελλάδα, με το μοντέλο να κοστίζει από 28.150 ευρώ με μηχανικό κιβώτιο και από τις 28.800 ευρώ με το αυτόματο κιβώτιο. Το 595 esseesse εφοδιάζεται με τετραπίστονες δαγκάνες της Brembo, ο κινητήρας διαθέτει φίλτρο της BMC, βελτιώνοντας την καύση και κατά συνέπεια την απόδοση του συνόλου, ενώ τέλος τα αμορτισέρ Koni FSD (Frequency Selective Damping) και τα ελατήρια της Eibach βελτιστοποιούν τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας 1.4 T-Jet αποδίδει 180 άλογα στις 5.500 σ.α.λ. και 250 Nm ροπής στις 3.000 σ.α.λ, με το αυτοκίνητο να φέρει πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης Uconnect με οθόνη αφής 7”, σύστημα Abarth Telemetry και συμβατότητα με Apple CarPlay/Android Auto.

Tο Abarth 595 esseesse ξεχωρίζει και χάρη στις νέες λευκές ζάντες ελαφρού κράματος με διάμετρο 17”, στα λευκά διακοσμητικά αυτοκόλλητα και τους λευκούς καθρέπτες. Στο εσωτερικό συναντάμε bucket καθίσματα της Sabelt με carbon πλάτη, και carbon και Alcantara διακοσμητικά. Όπως και όλα τα μοντέλα της Abarth για το 2019, το esseesse συνοδεύεται και από το συλλεκτικό λογότυπο “70th anniversary”.