Όπως ξέρεις, τo LinkedIn είναι το κοινωνικό δίκτυο που προβάλεις το επαγγελματικό σου προφίλ αν είσαι στην αναζήτηση εργασίας, ενώ οι εταιρίες το χρησιμοποιούν για να αναγγείλουν τις νέες θέσεις που έχουν.

Μια μικρή παράλειψη από την Ford φαίνεται να πρόδωσε την ημερομηνία της παρουσίασης της νέας γενιάς της Mustang, καθώς σε αγγελία της στο LinkedIn για έναν μηχανικό, η περιγραφή της θέσης αποκάλυψε πως η έβδομη γενιά της Mustang θα παρουσιαστεί στην αμερικανική αγορά το 2022, ως μοντέλο MY2023.

Πιο συγκεκριμένα, η θέση αφορά μηχανικό σχετικό με τους τομείς του εσωτερικού θορύβου (από αέρα και κύλιση) και διαρροής αέρα, έχοντας ως βάση το εργοστάσιο Flat Rock στο Michigan. Όπως αναφέρει η αγγελία, ο εργαζόμενος θα συμμετάσχει στην τελευταία φάση εξέλιξης της επόμενης Mustang (S650), πριν αυτή παρουσιαστεί επίσημα.

Η σημερινή -έκτη- γενιά της Mustang έχει κωδική ονομασία S550, και παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2013, Κυκλοφόρησε στην Αμερική 7 μήνες αργότερα, κάτι που σημαίνει ότι έχει 6,5 χρόνια στην “πλάτη” της, ενώ το 2017 υπέστη ένα ελαφρύ facelift, και μέχρι σήμερα οι συνολικές πωλήσεις της έχουν ξεπεράσει τις 500.000 μονάδες.

Μέχρι να παρουσιαστεί η νέα γενιά του δημοφιλέστατου αμερικάνικου pony car, η Ford θα βγάλει στην αγορά την έκδοση Mach 1, η οποία θα φέρει ανασχεδιασμένο αεροδυναμικό πακέτο, ενώ σημαντική προσθήκη αναμένεται να είναι η υβριδική έκδοση της, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του έτους.