Θα σ’αρέσε να βγει έτσι το Honda Jazz Type-R; [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Honda παρουσίασε τη νέα γενιά του Jazz, και -στην Ευρώπη- κάτω από το καπό θα υπάρχει ένας υβριδικός κινητήρας 1,5 λίτρων, απόδοσης 109 ίππων και 253 Nm ροπής.

Αν και η ιαπωνική εταιρία δεν έχει βγάλει ποτέ μια καυτή έκδοση του μοντέλου, ώστε να αντιταχθεί απέναντι σε καταξιωμένα μοντέλα όπως το Ford Fiesta ST, ο X-Tomi μας δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει η Type-R έκδοση του νέου Jazz.

Το rendering μας δείχνει το υποθετικό μοντέλο να φορά ένα επιθετικό bodykit, με νέους προφυλακτήρες, μεγαλύτερες ζάντες, χαμηλωμένο αμάξωμα, και μια δεσπόζουσα αεροτομή οροφής. Αν ποτέ γινόταν πραγματικότητα μια τέτοια έκδοση, ιδανικά θα ήταν “έδενε” άψογα ο 1.500άρης i-VTEC Turbo που τοποθετείται στο Civic Sport, απόδοσης 182 ίππων.

Διάβασε ακόμα

Με 109 άλογα το νέο Honda Jazz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr