Το πρώτο review του Tesla Model Y

Σχετικά άρθρα

Με τα πρώτα Tesla Model Y να έχουν ξεκινήσει να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους το Throttle House πήρε ένα Model Y Performance και μας το παρουσιάζει. Το μοντέλο είναι σε θέση να κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 233 χλμ/ώρα.

Το Tesla Model Y είναι κατά 5,6 εκατ. μακρύτερο και κατά 7,1 εκατοστά πλατύτερο σε σύγκριση με το Model 3. Το ύψος έχει αυξηθεί κατά 18 εκατοστά, ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι αυξημένη κατά 2,8 εκατοστά. Συγκεκριμένα το μήκος του μοντέλου ανέρχεται στα 4.751 χλστ, το πλάτος τα 1.921 χλστ, το ύψος τα 1.624 χλστ και το μεταξόνιο τα 2.890 χλστ. Το μοντέλο προσφέρει περισσότερους χώρους στο εσωτερικό σε σχέση με το Model 3, με τον χώρο αποσκευών να φτάνει έως τα 1.926 λίτρα, 200 λιγότερα σε σύγκριση με το Model X και 425 περισσότερα σε σύγκριση με το Model 3.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Tesla Model Y

Το Model Y θα κατασκευάζεται αρχικά στο Fremont της Καλιφόρνια, ενώ αργότερα θα κατασκευάζεται και στο εργοστάσιό της Tesla στη Σαγκάη το οποίο έχει ξεκινήσει να παράγει κανονικά το Model 3. Τέλος, μελλοντικά θα κατασκευάζεται και στο εργοστάσιο της Tesla στη Γερμανία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...