Δοκιμές εξέλιξης του νέου Nissan X-Trail στο Las Vegas

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου χρόνου, η Nissan ανακοίνωσε ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2021 θα έχει αντικαταστήσει όλα τα SUV της γκάμας της στην Ευρώπη, η οποία αποτελείται από το Juke, το Qashqai και το X-Trail.

Μετά το νέο Juke, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, θα ακολουθήσει η τέταρτη γενιά του X-Trail, το οποίο φημολογείται ότι θα αποκαλυφθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ η τρίτη γενιά του Qashqai θα παρουσιαστεί λίγους μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο.

Όπως καταλαβαίνεις, η Nissan βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών του νέου X-Trail, γι’αυτό και δύο βαριά καμουφλαρισμένα πρωτότυπα του μοντέλου πιάστηκαν να κυκλοφορούν στους δρόμους του Las Vegas στην Αμερική. Παρόλα αυτά, διακρίνεται η μεγάλη εμπρός μάσκα, τα μεγάλα LED φωτιστικά σώματα, καθώς και τα φλας που βρίσκονται από πάνω τους ως ξεχωριστές μονάδες.

Διάβασε ακόμα

Μέσα σε 18 μήνες, η Nissan θα αντικαταστήσει όλα τα SUV της

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...