Η GM τερματίζει την υπηρεσία Maven

Σχετικά άρθρα

Η GM το 2016 είχε δημιουργήσει την υπηρεσία Maven, μία υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων, που επέτρεπε στους πελάτες της να ψάχνουν και να δεσμεύουν αυτοκίνητα, όχι μόνο εταιρικά, αλλά και ΙΧ, μέσω μίας εφαρμογής στο κινητό και στη συνέχεια, να παραλαμβάνουν αυτά τα αυτοκίνητα από την τοποθεσία που επέλεξαν και να τα χρησιμοποιούν έναντι χρηματικού αντιτίμου που ξεκινούσε από τα 8 δολάρια την ώρα.

Η υπηρεσία ξεκίνησε τη λειτουργία της αρχικά σε στις πόλεις Ανν Άρμπορ, Σικάγο και Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, με τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της GM, παραγωγής μετά το 2015, να ήταν σε θέση, εάν το επιθυμούσαν, να προσθέσουν το αυτοκίνητό τους στην υπηρεσία Maven, έτσι ώστε να το μισθώνουν σε όποιον ενδιαφέρεται, βγάζοντας από αυτό έσοδα, τα όποια μοιράζονταν ανάμεσα στην GM (40%) και στον ιδιοκτήτη (60%).

Με την Maven να έχει αναστείλει τις υπηρεσίες της από τον προηγούμενο μήνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η GM ανακοίνωσε πως καταργεί τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

Αφού εξετάσαμε με κριτικό πνεύμα την επιχείρησή μας, την βιομηχανία αλλά και το τι συμβαίνει με τον κορωνοϊό, πήραμε την σκληρή αλλά απαραίτητη απόφαση να τερματίσουμε την λειτουργία της Maven.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr