O CEO της Lordstown Motors μας ξεναγεί στο εργοστάσιο της εταιρίας

Σχετικά άρθρα

Η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε την Lordstown Motors να ανακοινώσει πως οι παραδόσεις του Endurance θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021 και όχι τον Δεκέμβριο του 2020 όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Τώρα η εταιρία ανέβασε ένα video στο οποίο ο CEO της, ο Steve Burns, μας ξεναγεί στο εργοστάσιό της. Πρόκειται για το πρώην εργοστάσιο της GM στο Οχάιο, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1966 και παρήγαγε περισσότερα από 16 εκατ. αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια των ετών η GM κατασκεύαζε εκεί αυτοκίνητά της.

Η εταιρία θα αναβαθμίσει το εργοστάσιο προκειμένου να μπορεί εκεί να κατασκευάσει το Endurance, που διαθέτει 4 ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 600 άλογα και αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου, που του χαρίζει αυτονομία 320 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Έχει ικανότητα ρυμούλκησης 2.721 κιλών, με την τιμή του να ξεκινά από τις 52.500 δολάρια στις ΗΠΑ, χωρίς σε αυτή να υπολογίζονται οι κρατικές εκπτώσεις και επιχορηγήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επεκτείνεται στην Ευρώπη η XPeng

Η XPeng έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την αγορά της Ευρώπης, έχοντας ήδη παρουσία στη Νορβηγία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία, πουλώντας τα...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr