Καναδάς: 19χρονος πιάστηκε να κινείται με 308 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

Ένας 19χρονος στον Καναδά είναι πλέον αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, καθώς πιάστηκε να κινείται με ταχύτητα 308 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο στο Οντάριο.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου νοτιοδυτικά του Τορόντο, σε τμήμα αυτοκινητοδρόμου όπου το όριο ταχύτητας είναι τα 100 χλμ/ώρα.

Ο οδηγός, συνοδευόμενος από συνομήλικό του, βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου (C63 AMG) του πατέρα του. Η άδεια οδήγησης του αφαιρέθηκε αμέσως, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε για επτά ημέρες.

Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος και δικαστήριο θα αποφασίσει την ποινή του. Ο νεαρός είναι αντιμέτωπος με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα 10.000 δολάρια Καναδά (6.600 ευρώ), ποινή φυλάκισης έως 6 μηνών αλλά και απώλεια της άδειας οδήγησης για δύο χρόνια.

Διάβασε επίσης

ΗΠΑ: Οδηγός Corvette πιάστηκε να πηγαίνει με 309 χλμ/ώρα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...