Οδηγώντας την Aston Martin DB5 από την νέα ταινία του James Bond

Σχετικά άρθρα

Αν δεν υπήρχε ο ιός SARS-CoV-2, τώρα -οι περισσότεροι από εμάς- θα είχαμε δει την 25η ταινία του Βρετανού μυστικού πράκτορα, καθώς το No Time To Die είχε προγραμματιστεί να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου στην Αγγλία, για να ακολουθήσει η προβολή της στις ευρωπαϊκές και ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 2 Απριλίου 2020.

Δυστυχώς, όμως, οι κινηματογράφοι και όλες οι άλλες μορφές ψυχαγωγίας έχουν επηρεαστεί στον μέγιστο βαθμό, με την προβολή της νέας ταινίας του James Bond να έχει οριστεί -αν όλα πάνω καλά- για τον Οκτώβριο.

Στη νέα ταινία, στην οποία θα δούμε για τελευταία φορά τον Daniel Craig να φορά το κοστούμι του 007, ο Bond θα οδηγήσει την θρυλική DB5, την ηλεκτρική Aston Martin, το νέο Land Rover Defender, καθώς επίσης σε κάποια σκηνή και την Aston Martin Valhalla.

Στο παραπάνω video του Carfection θα δεις τον Henry Catchpole να παίρνει συνέντευξη από τον πρώην οδηγό rally (και τρέχοντα stuntman) Mark Higgins, ενώ θα δεις μερικές από τις DB5 που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες του Bond, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών κατασκευών που έχουν τροποποιηθεί για χρήση σε επικίνδυνες και “ακροβατικές” σκηνές.

Οι παραγωγοί της ταινίας δημιούργησαν πολλαπλές εκδόσεις της DB5 για την ταινία, συμπεριλαμβανομένης μιας έκδοσης με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, που παράγει 300 άλογα και φέρει σώμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Υπάρχει μια άλλη έκδοση με τα περίφημα πιστόλια στα φωτιστικά σώματα, και άλλη μια με ζημιές στο αμάξωμα.

Δες ακόμα

Δες το εντυπωσιακό πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του James Bond

Ο Higgins, ο οποίος έχει εργαστεί σε όλες τις ταινίες του Daniel Craig ως Bond, μας εξηγεί πώς είναι να οδηγεί τις διάφορες Aston στα γυρίσματα, όπου τις περισσότερες φορές βρίσκονται πολυπληθή πληρώματα να τον ακολουθούν, και σε μερικές σκηνές ένιωσε και ο ίδιος λίγο σαν James Bond.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...