Δες το νέο Land Rover Defender να πετά στα χέρια του James Bond

Σχετικά άρθρα

Πλησιάζει η ημερομηνία της έναρξης των προβολών της νέας -25ης- ταινίας του James Bond, και η εταιρία παραγωγής έχει ξεκινήσει να δημιουργεί buzz για το “No Time To Die”.

Έτσι, μόλις τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού των τίτλων, το οποίο ερμηνεύει η Billie Elish και έχει ήδη 23,6 εκατομμύρια views, καθώς και του εντυπωσιακού teaser trailer, σήμερα βλέπουμε ένα ολιγόλεπτο video με εντυπωσιακά πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας.

https://youtu.be/u7Oc4g_CtZc

Σε αυτό “πρωταγωνιστεί” το νέο Land Rover Defender, με τον Βρετανό μυστικό πράκτορα να κακομεταχειρίζεται το θρυλικό βρετανικό σκληροτράχηλο off-road μοντέλο, αλλά αυτό να αποδεικνύει στην πράξη τις εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει -παραδοσιακά- στο Royal Albert Hall στις 31 Μαρτίου του 2020, για να ακολουθήσει η προβολή της στις ευρωπαϊκές και ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 2 Απριλίου 2020.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...