Τρομακτική μάσκα από ρωσική εταιρία για τα Lexus RX και NX

Σχετικά άρθρα

Η ρώσικη βελτιωτική εταιρία SCL Global Concept ετοίμασε από ένα bodykit για τα Lexus RX και NX, με αυτό του πρώτου να ονομάζεται “Goemon” και του δεύτερο “Kotaro”. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο kit είναι η τρομακτική εμπρός μάσκα, που μοιάζει με τα δόντια του πλάσματος από την ταινία Predator. Σίγουρα η εμφάνιση είναι κάτι υποκειμενικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν πατήσεις μεγέθυνση στις φωτογραφίες και την δεις σε πρώτο πλάνο θα συμφωνήσεις ότι χαλάει όλη την εικόνα των μοντέλων της Lexus.

Εκτός της τρομακτικής μάσκας, τα δύο SUV της premium εταιρίας φοράνε φουσκωμένα φτερά, νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, όπου στο πίσω μέρος κυριαρχεί ο μεγάλος διαχύτης. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις διπλές αεροτομές, και τις μεγάλες ζάντες.

Η SCL Global Concept αναφέρει ότι τα bodykits πληρούν τα πρότυπα του κατασκευαστή και ότι η είναι εγγυημένη σωστή τοποθέτηση τους. Τέλος, αναφέρει ότι το kit Goemon για το RX κοστίζει 9.800 δολάρια (€8.810), με τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα να ανέρχονται σε 1.900 δολάρια. Από την άλλη, το kit Kotaro του NX διατίθεται για 6.825 δολάρια (€6.135) και η αποστολή από τη Ρωσία κοστίζει 1.950 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...