Η Jamie Chadwick στην ευρωπαϊκή F3

Σχετικά άρθρα

Η Jamie Chadwick -η πρωταθλήτρια του πρώτου W Series πρωταθλήματος, ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ευρωπαϊκής Formula 3. Η 22χρονη Chadwick, η οποία είναι και δοκιμαστής στην Williams, θα τρέξει με την ομάδα της Prema, έχοντας ως teammate τον Arthur Leclerc, τον μικρότερο αδερφό του Charles Leclerc, ενώ στην ομάδα της Formula 2 της Prema βρίσκεται και ο γιος του Michael Schumacher, Mick.

Το φετινό W Series πρωτάθλημα ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, με την Chadwick να μεταπηδά στην Formula 3 έχοντας την υποστήριξη του Αυστραλού επιχειρηματία David Dicker, ιδιοκτήτη της Rodin.

Μέσω της F3, η Chadwick θα έχει την ευκαιρία να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη Super License, ώστε να μπορεί να τρέξει στην Formula 1.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...