Η διοργανώτρια αρχή του IndyCar ανακοίνωσε πως ο φετινός αγώνας Indy 500 στη πίστα Indianapolis Motor Speedway, που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου, θα γίνει μεν με την παρουσία θεατών, αλλά αυτοί θα περιοριστούν στους μισούς.

Με τις κερκίδες της πίστας να είναι χωρητικότητας 235.000 ανθρώπων, το IndyCar ανακοίνωσε πως θα επιτρέψει 117.500 άτομα να εισέλθουν στην πίστα για να δούνε τον φετινό αγώνα των 500 μιλίων.

Αρκετοί είναι εκείνοι που επικρίνουν την απόφαση των διοργανωτών, αφού λόγω του κορωνοϊού 44.140 άνθρωποι έχουν νοσήσει στη πολιτεία της Ιντιάνα και 2.595 έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι σήμερα. Στο σύνολο τους οι ΗΠΑ έχουν μέχρι σήμερα 2.569.139 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 127.774 θανάτους.