Απομένουν κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι τη στιγμή που η Ford θα πραγματοποιήσει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Bronco, και σήμερα η αμερικάνικη εταιρία έδωσε μια teaser φωτογραφία του μοντέλου που συνδυάζει το νέο με το παλιό off-roader της.

1

Όπως βλέπεις, στα άκρα της φωτογραφίας βλέπουμε τα φτερά του νέου μοντέλου, ενώ στο κέντρο της η μάσκα προέρχεται από το παλιό μοντέλο. Εκτός της teaser φωτογραφίας, η Ford ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες του νέου Bronco θα ανοίξουν στις 13 Ιουλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δώσουν μια προκαταβολή 100 δολαρίων για να το “κλείσουν”.

Σύμφωνα με τη Ford, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν πριν το τέλος του τρέχοντος έτους, με την τιμή του μοντέλου να είναι ακόμα άγνωστη. Ωστόσο, η εταιρία θέλει να τεθεί απέναντι στα Jeep Wrangler και Toyota 4Runner, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε μια τιμή κοντά στα 30.000 δολάρια.

2Διάβασε ακόμα

Η Ford άλλαξε την ημερομηνία παρουσίασης του Bronco, επειδή συνέπιπτε με τα γενέθλια του OJ Simpson

Το μοντέλο θα προσφέρεται τόσο σε δίπορτη όσο και σε τετράπορτη έκδοση και αντλεί ρετρό στοιχεία από το Bronco πρώτης γενιάς, διαθέτοντας ορθογώνια μάσκα και στρόγγυλους προβολείς. Το νέο Bronco θα διαθέτει αφαιρούμενο hardtop και αφαιρούμενες πόρτες και βασίζεται σε ένα body-on-frame πλαίσιο.

Μηχανικά αναμένεται να φορά τον 2,3-λίτρων EcoBoost κινητήρα απόδοσης 270 ίππων και 310 Nm ροπής, τον 2,7-λίτρων EcoBoost V6 κινητήρας, προερχόμενος από το Fusion Sport και το F-150, απόδοσης 325 ίππων και 542 Nm ροπής. Επίσης στις σκέψεις της Μπλε Οβάλ εταιρίας βρίσκεται και μια υβριδική έκδοση.