Audi Sport: Τα μελλοντικά RS μοντέλα θα συνεχίσουν να είναι τετρακίνητα

Σχετικά άρθρα

Αυτό επιβεβαίωσε ο διευθυντής πωλήσεων και marketing του Αudi Sport τμήματος της γερμανικής εταιρίας, Rolf Michl, καθώς υπήρχαν φωνές που έλεγαν ότι η προσθήκη πισωκίνησης στα αυτοκίνητα της Audi θα επέτρεπε την μείωση των εκπομπών ρύπων, με τις πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης να είναι εξαιρετικά έντονες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Michl σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε:

Χρησιμοποιήσαμε πισωκίνηση στο πιο πρόσφατο R8 V10. Ωστόσο κανονικά, το Quattro είναι μέρος της κληρονομιάς μας. Χαρακτηρίζει την οδήγηση ως ασφαλή, ευκίνητη και ανταγωνιστική. Δεν έχω ακούσει κάποια διαφορετική άποψη από κάποιον άλλον πάνω σε αυτό το θέμα, ακόμα και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Η προσέγγισή μας παραμένει η ίδια: το Quattro είναι αναπόσπαστο κομμάτι των RS μοντέλων.

Συνεχίζοντας, ο Mich μίλησε σχετικά με το μέλλον του Audi R8, περιγράφοντας το μοντέλο ως ένα από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα της εταιρείας. Έτσι, η Audi Sport παραμένει δεσμευμένη για το μέλλον του, με τον επικεφαλής της Αudi Sport, Oliver Hoffmann να έχει δηλώσει παλιότερα ότι η νέα γενιά του R8 θα είναι ηλεκτρικοποιημένη, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα είναι υβριδική ή πλήρως ηλεκτρική.

Διάβασε ακόμα

Έτσι η Audi αναπτύσσει και κατασκευάζει τα RS μοντέλα της

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα